In 1995 studeerde ik af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag. Hoewel mijn opleiding zich voornamelijk richtte op videovormgeving waarmee ik in het dagelijks leven actief ben voor onder meer NOS, RTL, SBS6 en VRT -met name visuele verslaglegging rond het Binnenhof, maar ook de eerste beelden van de ramp met de MH17 of de gebeurtenissen op het Tahrirplein zijn door hem vastgelegd- heb ik alias ‘Plaatjesboef’ (1964) sindsdien een grote passie ontwikkeld voor fotografie.

Mijn credo,  ‘observeren, interpreteren en registreren’, zijn onmisbaar in mijn dagelijks werk als cameraman, en biedt mij een scherpe blik op de dagelijkse wereld om mij heen.
Mijn voorliefde voor luchtvaartfotografie resulteerde de afgelopen decennia in een grote collectie bijzondere beelden waarmee hij de ‘Top Aviation Website Award’ verwierf.

Daarnaast ben ik een fervent liefhebber van “Urban Exploring”, het vastleggen van verlaten gebouwen en objecten. Het verval, de natuur die terugneemt wat eens van haar was, de verborgen geschiedenis die schuil gaat achter hetgeen is achtergebleven tracht ik te vangen in mijn fotografie.